Sukutiedote, kevät 2015

Hyvä haikiolainen!

Kevätterveisiä Haikion Suku r.y.:n hallitukselta! Tästä sukutiedotteesta löydät vuoden 2015 jäsenmaksutiedot ja tietoa yhdistyksen tulevista tapahtumista. Liitteenä on sukutiedote myös pdf-muodossa kuvineen kaikkineen.

Jäsenmaksu 2015

Saajan tilinumero (IBAN): FI90 4055 0010 1228 24
BIC: HELSFIHH
Saaja: Haikion Suku ry
Viesti: Jäsenmaksu 2015 ja jäsenen nimi
Eräpäivä: 1.6.2015
Summa: 10€

Tulevia tapahtumia lyhyesti

14.6.2015 sääntömääräinen tilinpäätöskokous kello 15 alkaen osoitteessa Norsjoentie 181, Salo
28.5.2016 Haikion Suvun järjestämä sukuhaarojen iso yhteinen sukujuhla Liedon Vanhalinnassa

Sukutiedote 2015

Haikion hallitus on kokoontunut marras- ja maaliskuussa, ja lisäksi Yli-Jaman, Piintilä-Junttilan ja Haikion yhteinen sukuneuvosto kokoontui Salossa marraskuussa. Näissä kokouksissa olemme suunnitelleet toimintaa useamman vuoden jänteellä.

Päädyimme siihen, että vuonna 2015 ei järjestetä sukujuhlaa, vaan säästämme paukkuja toukokuun 2016 isoon sukujuhlaan Liedon Vanhalinnassa. Vuonna 2016 on Haikion Suvun vuoro järjestää kolmen sukuhaaran (Yli-Jaman, Piintilä-Junttilan ja Haikion) yhteinen sukujuhla. Ensi vuoden sukujuhlasta tiedotetaan toki vielä tarkemmin keväällä 2016, mutta jo nyt voimme kertoa seuraavaa.

Juhlat järjestetään 28.5.2016, ja juhlista on tarkoitus suunnitella kohtuuhintaiset ja lapsiystävälliset siten, että kaikki kolmen sukuyhdistyksen jäsenet iästä ja perhetilanteesta riippumatta pystyvät juhliin osallistumaan. Ohjelmaan tulee sisältymään museo-opastusta ja näyttelyitä, ja ruokailu tulee olemaan noin 20 euron hintainen. Vanhalinnan upeaan luontoon ja historiaan jäsenet voivat tutustua itsenäisesti opastauluin ja ääniopastein varustetuilla luonto- ja kulttuuripoluilla (lisätietoja vanhalinna.utu.fi).

Lisäksi Haikion verkkosivuja on kehitetty edelleen, ja tehty niistä selkeämmät, tietoturvallisemmat ja helpommin päivitettävät. Ja nyt kun kone on käynnistetty, niin liity toki vielä samalla Haikion Suvun Facebook-ryhmään.

Terveisin,
hallitus

Liedon Vanhalinnan vanha hevostalli ja navetta © Samuli Lintula / Creative Commons Nimi mainittava-Sama lisenssi 3.0
Liedon Vanhalinnan vanha hevostalli ja navetta © Samuli Lintula / Creative Commons Nimi mainittava-Sama lisenssi 3.0
Liedon Vanhalinnan päärakennus luoteesta © Samuli Lintula / Creative Commons Nimi mainittava-Sama lisenssi 3.0
Liedon Vanhalinnan päärakennus luoteesta © Samuli Lintula / Creative Commons Nimi mainittava-Sama lisenssi 3.0

Sukutiedote PDF-muodossa:  Sukutiedote 2015