Tervetuloa sukujuhliin 9.6.2019 Tuorlan majataloon

Meillä on ilo kutsua Sinut Haikion Suku ry:n vuosikokoukseen 9.6.2019 klo 13.00 Tuorlan Majataloon, osoite Tuorlantie 1, 21500 Kaarina. (www.tuorlanmajatalo.fi). 

Tuorlan majatalo (Tuorlantie 1E,21500  Kaarina)

Kesätapaaminen 2019 – OHJELMA

Aloitus

Tapaaminen alkaa keittolounaalla. Jos sinulla on jokin ruoka-aine allergia, muista ilmoittaa siitä ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostiimme ().

Kustannukset

  • aikuiset 30 euroa
  • lapset alle 12 vuotta 15 euroa.

Hinnat sisältävät sekä ruokailut että oheisohjelman.

Sitova ilmoittautuminen 15.5.2019 mennessä osoitteeseen tai puhelimitse pj. Ari-Pekka Viljamaa puh. 0400 849081.

Osallistumismaksu maksetaan 31.5.2019 mennessä
tilille FI 90 4055 0010 1228 24

Vuosikokous

  • Päätetään sääntömääräisistä henkilövalinnoista
    • Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntömääräiset asiat eli tilit ja esitellään tilinpäätökset vuosilta 2016, 2017 ja 2018 jotka jäivät viime kokouksesta avoimiksi puutteellisten dokumentointien vuoksi.
  • Suunnitellaan tulevaa toimintaa
  • Sääntömuutosasia – keskustellaan sääntöjen kohdista 5, 8 ja 9, jotka koskevat hallituksen kokoonpanoa, tilikautta ja vuosikokouksen ajankohtaa. Tutustu sääntöihin sivustollamme (http://www.haikio.net/?page_id=11).

Hallituksen muutosehdotus esillä kokouksen esityslistalla joka jaetaan kokoukseen osallistuville.

Tule mukaan ideoimaan uusia aktiviteetteja sukuyhdistykselle.

Aktiviteetit

Varsinaisen kokouksen jälkeen yhdistys tarjoaa kaikille osallistujille tutustumisen Tuorlan yhteydessä olevaan planetaarioon. Tarjolla on mielenkiintoinen kokemus tähtitaivastamme havainnollistavan elokuvan muodossa ja muiden taivaallisten kokemuksien kautta.  

OHJE MAKSUUN

Jotta näemme selkeästi kuka maksaa ja kenet – muista kertoa maksaessa viitekentässä kuka on tulossa. Koska eri-ikäiset osallistujat ovat erihintaisia, kerro tarkka erittely maksun lisätietoja kentässä. Maksu sukuyhdistyksen tilille FI 90 4055 0010 1228 24 viimeistään 31.5.2019.

Varmistaaksesi tiedon perillemenon, laita vielä viestisi sukuyhdistyksemme uuteen sähköpostiin (haikion.suku@gmail.,com) että olet suorittanut maksun ja kuka on osallistumassa. Näin saamme maksut kohdennettua sujuvasti ilmoittautuneiden listaksi.

HUOM!
Samalle tilille voi maksaa myös vuoden 2019 jäsenmaksun 10 euroa.
Merkitse huolellisesti kenen jäsenmaksusta on kyse jotta rekisterimme pysyy ajan tasalla.
Muista myös ilmoittaa muuttuneet taikka puuttuvat jäsentietosi yhdistykselle. Vaihtoehdot ovat sivustollamme oleva lomake (http://www.haikio.net/?page_id=329) tai sähköpostilla sukuyhdistykselle osoitteeseen  haikion.suku@gmail.,com

Tervetuloa!

Hallitus