Sukujuhla 9.6.2013 – tervetuloa!

HAIKION SUVUN JÄSENILLE
Kutsu sukukokoukseen ja terveisiä hallitukselta

Hyvä haikiolainen!
Tervetuloa Haikion suvun omaan kesäiseen sukujuhlaan sunnuntaina 9.6.2013 kello 13.00 alkaen Kuusjoen Sosiaali- ja terveystalolle, osoite Yli-Pässintie 5, Salo (Kuusjoki).

Oletko Elias Vilhelmin (kuva) lasten Matildan, Edlan, August Vilhelmin, Frans Oskarin, David Albertin tai Jennyn jälkeläisiä vai muista sukuhaaroista? Sukujuhlan teemana on “Keitä me olemme – kenen lapsia Sinä olet?” Valokuvien tuominen on erittäin tervetullutta, ja valokuvia voidaan myös juhlan aikana katsella ja vaikkapa niissä olevia tuntemattomia henkilöitä yrittää tunnistaa.

Elias Vilhelm Haikia
Elias Vilhelm Haikia, ”Terva-Haikia”

Lisäksi hallitus muistuttaa jäsenmaksujen maksamisesta. Tilisiirtolomake löytyy täältä nettisivuilta Jäsenyys-kohdasta, ja lisätietoja jäsenmaksun maksamisesta löytyy myös tämän kutsun lopusta.

Sukujuhlan ohjelmasta

10.00   Mahdollisuus osallistua jumalanpalvelukseen Kuusjoen kirkossa. Lisäksi Riitta Isotalo on toivottanut sukujuhlaan osallistuvat tervetulleiksi tutustumaan kotieläimiinsä osoitteessa Ylikulmantie 621 – nähtävillä on mm. televisiosta tuttuja kattoelämään mieltyneitä vuohia.

11.30   Tapaaminen Kuusjoen uudella hautausmaalla. Elias Vilhelm Haikian ja Vilhelmiinan Karoliina Heikintyttären haudalla ja haudan kukitus. Mahdollisuus tutustua muihin hautoihin ja käydä vanhalla hautausmaalla.

12.15   Ilmoittautuminen. Kierrätetään listaa, johon voivat jäsenet päivittää yhteystietojaan ja ilmoittaa perhetapahtumista.

13.00   Lyhyt puhallinmusiikkiesitys. Tervetulosanat lausuu Matti Isotalo. Yhteinen lounas.

Lounas on pääosiltaan laktoositon ja gluteeniton. Tarjolla ovat: lihamureke, kinkkukiusaus, piimäjuusto, Waldorfin salaatti, kreikkalainen salaatti, kanasalaatti, vanhan ajan salaatti (munalla ja kermalla), keitetyt munat, leipää, sekä juomina kotikalja ja vesi. Myöhemmin tarjolla kahvin kanssa myös täytekakkua.

Lounaan jälkeen pidetään lyhyt vuosikokous, jota seuraa lauluesitys, jossa kuullaan perinteisiä paikallisia kansanlauluja. Tämän jälkeen seuraa kahvin kaato ja vapaata seurustelua pöydissä, joissa tietoa Haikian taloa 1800-luvun alkupuolella pitäneen Elias Vilhelm Haikian, suvun kantaisän Terva-Haikian pojan lapsista Matildasta, Edlasta, August Vilhelmistä, Frans Oskarista, David Albertista ja Jennystä. Myös muiden haarojen tietoja saavat halukkaat katsoa kaikkitietävän sukuoppaan avustuksella.

Sitovat ilmoittautumiset sukutapaamiseen 4.6.2013 mennessä maksamalla Haikion Suku ry:n tilille 25 euroa – ilmoittauduthan MYÖS Katriina Männylle (yhteystiedot alla). Alle 12-vuotiailta hinta on 12€ ja alle neljävuotiaat pääsevät ilmaiseksi. Maksettaessa viestiosaan tulee merkitä osallistujien nimet ja kirjain L , jos osallistuja on lapsi. Tarkemmat maksutiedot löytyvät kutsun lopusta.

Tiedusteluihin vastaa

Katriina Mänty (, 02-7320182, 0500-538577)

Maksutietoja

IBAN-tilinumero: FI90 4055 0010 1228 24
BIC-koodi: HELSFIHH
Saaja: Haikion Suku ry
Viesti: Esim. Jäsenmaksu 2013 tai Sukujuhla 2013 / Osallistujien nimet
Eräpäivä: Jäsenmaksun osalta 30.5.2013, sukujuhlan osalta 4.6.2013.
Summa: Jäsenmaksun kohdalla 8 euroa, sukujuhlan kohdalla 25/12 euroa.

Vastaa